| home | o nama | istorija KPJ-SKJ | Josip Broz Tito | literatura | arhiva | prilozi | linkovi |

 

     

 

 

Puška i bedž

 

Neprijatelj:  “Kosovo više nikada neće biti u sastavu Srbije” poručuju nam svaki dan “partneri” iz Vašingtona i Brisla. “Ne mrze oni nas, oni  nas vole” tumači ove poruke S.Biserko. Do mojega! Vole nas k’o Hitler Jevreje! I Shefer nas voli: hvali odličnu komunikaciju i čvrsto Partnertstvo sa Vojskom Srbije. A špijunska kancelarija NATO u Beogradu radi “punom parom”.

Više>>>

 

 

PRAVDA, 26.2.2008. godine

Nepokoreni

Neprijatelj: 17.2.2008. SAD su i formalno objavile  rat Srbiji, čega još nismo svesni ali to ne menja ništa na stvari – rat je zakucao na naša vrata, iako to nismo želeli jer rata nam je” preko glave “. Odigrala se i prva ratna čarka kod Jarinja i Brnjaka. Teško da može na tome ostati. 

Više>>>

 

 

Garnizonska država

17.II.2008.je za bezbednost Srbije ono što je 11.IX.2001. za SAD – ništa više nije kao pre. Svi elementi odbrane zemlje moraju se ponovo proceniti i projektovati nova  strategija borbe protiv oružanog ugrožavanja zemlje jer je sadašnja “pala na ispitu”, uključujući i srpsku diplomatiju, čiji je kardinalni promašaj Partnerstvo za mir s neprijateljem!?

Više>>>

 

 

Artemije

 

Neprijatelj: Proglašenje nezavisnosti KiM je objava rata Srbiji. Otkuda ta osionost i upornost SAD u razbijanju Srbije? To je, ja mislim, zato što  smo mi za njih još uvek crveni ( i nisu daleko od istine) i procena da će cilj ostvariti bez ljudskih gubitaka,  obzirom da im naše  kukavno  rukovodstvo svaki dan umesto pesnice potura pod nos grančicu mira! 

Više>>>

 

 

“ Na mestu – VOLJNO!”

Neprijatelj:  EU je gluva za naše priče o demokratiji i međunarodnom pravu: “Operativni plan” za nezavisnost KiM je razrađen i operacija “Zajednička akcija” započeta, čemu je skup NATO u Vilnjusu dao podršku. Nikakvo trtljanje ne može ih zaustaviti - treba im opaliti hitac upozorenja preko glave!

Više>>>

 


 

Strateški zaokret

Neprijatelj: KFOR, UMNIK i KPS već deluju po planovima za jednostrano proglašenje nezavisnog KiM (operacija “Status” i druge) dok naša Vlada usvaja plan koji, u tom slučaju, ne predviđa upotrebu vojske i policije. Pa,  koji će nam klinac onda vojska i policija?

Više>>>

 


 

PRAVDA, 4.2.2008.

EU i IB*

            Neprijatelj: EU navalila da nas “usreći” svojim misijom  (kao nekad IB*) na KiM. Naš veliki “ prijatelj” hitlerovka Doris Pak čudi se kako V. Koštunica nije srećan zbog toga “ kao neki drugi srpski političari”.

Više>>>

 


 

Objavljeno 5-7.1.2008. u dnevnom listu "PRAVDA"

Rusi dolaze

Neprijatelj:  Na Zapadu ništa novo – gomila se negativna energija za konačni obračun sa Srbijom koja je, uz sve društvene promene izvršene u njoj, jedina nezavisna i nesvrstana zemlja na Balkanu i kao takva “trn u oku” EU zverinjaku i njegovom dreseru SAD.

Više>>>

 


     

Web magazin KOMUNISTI    Optimizovano za rezoluciju 800x600. CP 1250.