| home | o nama | istorija KPJ-SKJ | Josip Broz Tito | literatura | arhiva | prilozi | linkovi |

 

     

U organizaciji partije Komunisti Srbije - Program obeležavanja dana Mladosti

 

Partija komunisti Srbije, povodom obeležavanja Dana Mladosti, ispred Muzeja 25. maj, organizovaće doček štafeta Mladosti iz svih nekadašnjih Republika SFRJ, a ove godine u planu je i protestni miting.

 

Nas, komuniste, ali i ljude koji se sećaju ukupnog života i rada u SFRJ, često i uglavnom, sadašnji vlastodršci nazivaju nostalgičarima, a evo vreme pokazuje, da mi nismo nostalgičari, već ljudi koji znaju šta je pravda,  šta je to život dostojan čoveka,...

 

A kada se mi prisećamo tih vremena, tog rada i života u SFRJ, nije to nostalgija, već uviđanje, da smo, kroz jedan vešt i pakleno dobro osmišljen plan, izmanipulisani, a potom, svojom pasivnošću, dozvolili, da nam kontrarevolucionari, kao produžena ruka svetskog kapitalizma, ne samo razbiju državu, izazovu krvave međunacionalne sukobe, ekonomska razaranja,... već da nas, na kraju stave u položaj robova. Od gospodara svog rada i rezultata rada, pretvoriše nas u sluge i robove!

 

Zato, ovog 25 maja, neće biti samo "nostalgije" - KREĆEMO U PROTIV NAPAD!!!

 

Osnova protesta su:

 

               - Protest zbog pokušaja ministra Đelića da svojime "idejama" praktično izvrši prenamenu osnovne delatnosti muzeja, a iza toga stoji zakulisni plan u vezi sa trajnim zatiranjem osnovne delatnosti muzeja 25. maj. Zašto? Zato, jer svako podsećanje na SFRJ, izaziva strah i paniku kod vlastodržaca, da se prevareni narod konačno osvesti, digne glavu i s pravom krene u protiv napad!!!

               - Protest zbog ukupnog stanja u Srbiji, ali i pokušaja vlasti, da svoju nesposobnost i nestručnost u vođenju države, prebaci na svetsku ekonomsku krizu,... spasavajući pri tom poredak i kapitaliste, opet i po ko zna koji put, na štetu većine građana Srbije!!!

 

 

Ujedinjena partija Komunisti Srbije, poziva građane, sve stvarne gubitnike ove, ne može se drukčije reći nego - kontrarevolucije, a to je ogromna većina svih stanovnika Srbije, da prisustvuju planiranim aktivnostima, a posebno PROTESTNOM MITINGU!

Zlo koje je nad nama - KAPITALIZAM, i pored svojih velikih zagovornika (oličenih u pripadnicima aktuelne  vlasti) njegovog najgoreg oblika poznatog kao LIBERALNI KAPITALIZAM,  koji je ustvari pljačkaški i poguban za većinu građana Srbije, sa eskalacijom krize, pokazalo je svu pohlepu kapitalista i nesposobnost, a time i pogubnost daljeg opstanka kapitalističkog sistema! Jer u pitanju je sistem od kojeg koristi ima mali broj ljudi! Dakle, kapitalizam nije rat za bolji život većine građana, kako nam to kapitalisti i njihova produžena ruka - vlast, neprekidno ponavljaju, već rat za veći profit i bolji život kapitalista!

Novopečeni kapitalisti, tajkuni,... na račun našeg rada i znoja, na račun našeg višegodišnjeg odricanja, uz pomoć kontrarevolucionara, u oblandu uvijenu Zakonom o privatizaciji, promeni Ustava,... oteše i od nas otuđiše naše fabrike, naš socijalistički društveni sistem, našu sveukupnu brigu o svakom čoveku,...

 

Zato poštovani građani, okupimo se i "UDRI PO KAPITALIZMU - DOSTA JE BILO KUKANJA".

 

Planirani protestni miting prvi je u seriji mitinga i predstavljanja ujedinjene partije Komunisti Srbije, širom Srbije!

 

Pridružite se ujedinjenoj partiji Komunisti Srbije, da zajedno, zbog nas, zbog naše dece, zbog dece naše dece, ponovo stvorimo društveni sistem u kojem ćemo živeti životom dostojnim čoveka! Nema više čekanja, "kukanje" je neproduktivno, a pasivnost pogubna!

 

Zato, uzmimo svoju sudbinu u svoje ruke, započnimo prave i za većinu građana neophodne promene i pobedimo ove zagovornike kapitalizma! Naterajmo ih da raspišu prevremene izbore, a onda, pobedimo ih i uklonimo iz političkog života, jer su posejali mržnju, bedu, pljačku, korupciju i izazvali mnogo nesreće i zla!!!

 

Počnimo pobednički pohod ka životu dostojnom čoveka, dolaskom na protestni miting!

 

Udružimo se!!!

 

Komunisti Srbije,

8. Crnogorske brigade 6/g1

Beograd

telefon/faks: 011 35-14-478

e-mail: komsrb@gmail.com

     

Web magazin KOMUNISTI    Optimizovano za rezoluciju 800x600. CP 1250.