| home | o nama | istorija KPJ-SKJ | Josip Broz Tito | literatura | arhiva | prilozi | linkovi |

 

     

DRUGARICA LATINKA

Neprijatelj

CIA nam školuje tajne agente, Pentagon visoke oficire, podoficire smo sami ukinuli  – propast nam ne gine!

Tamo gde su teritoriju očistili od živih,  balisti su prešli na etničko čišcenje mrtvih Srba. Pošto ne zna šta će sa Vojvodinom Srbija je iznenada dobila pomoć severnog suseda. Naši „prijatelji“ iz Madjarske pokreću  u Evropskom parlamentu reviziju Trijanonskog ugovora(4.6.1920) radi promene granice i obnove velike  Madjarske(Pokret za bolju Madjarsku, Pokret 64 županije i poluvojna formacija Madjarska garda). Ne traže mnogo od nas - Srem, Bačku i severni Banat! Cerić nam je nedavno najavio da oni imaju rešenje za Sandžak. Očekujem da se jave i lideri banatskih Nemaca sa svojim predlogom,čim dobiju signal iz Vašingtona.. A naše politicke stranke? Mrtvi ladni teoretišu o regionalizaciji zemlje.U majčinu! Čita li neko od njih istoriju? Da s madjarskim, muslimanskim,albanskim i nemačkim revanšistima nema šale podsećaju nas fašističke SS divizije iz 2.svetskog rata: „Skenderbeg“, „Handžar“, „Princ Eugen“.A policiju i žandarmeriju u Vojvodini činili su isključivo madjarski fašisti. Svi oni bili su krvoločniji od hitlerovaca. Kada ćemo javno čuti stav političkih partija nacionalnih manjina o KiM? Prvo Ljajića! Da se ne ponovi Kosovo 1998?

 

Peta kolona :  

Predvodjena LDS razara patriotsku svest i odbranbeni moral stanovnistva.

Ovih dana ojačana je vodom  srpskih intelektualaca (32) na čelu sa komandirom voda drugaricom Latinkom Perović. Njihov „Apel demokratskoj javnosti“ je kopija „Apela srpskom narodu“ (10.8.1941)kojim ondašnji srpski intelektualci (500) pozivaju srpski narod na „obnovu otadžbine“ pod pokroviteljstvom Trećeg Rajha!

 

Naše snage

Dok se bitka za Kosovo rasplamsava( Brnjak,Jarinje), Srbija spava. Uspavanku joj peva državno rukovodstvo na čelu sa Predsednikom.:“ Buji paji narode NATO brine o vama“.Uostalom, kažu, mi smo lider u regionu. Jesmo, klinac! Kakav smo mi lider kada nas čerupa ko stigne. Ne može se biti lider bez jake vojske i stanovništva spremnog za borbu.

 

Odluka

            Vojno politička situacija zahteva stalno preduzimanje mera za jačanje odbrane zemlje. Nažalost, na tom planu se ništa ne radi. Vojska Srbije se iscrpljuje saradnjom  sa stranim armijama, a policija u jurnjavi za fantomskim kriminalnim grupama. BIA,VOA i VBA jure Mladića i Hadžića. Stanovništvo, koje je i glavna snaga odbrane male zemlje, stoji po  strani.Prvo njega moramo organizovati.Jedan veliki Japan ili Velika Britanija imaju snage unutrasnje odbrane, čiji značajan deo su žene!. Amerika ima Nacionalnu gardu itd. Cela država se mora vojno organizovati i da svaki punoletni građanin ima svoj ratni raspored i zadatak. Onda smo vojna sila. Bar u tome Srbija ima iskustva. Zato je   još uvek  slobodna i samostalna država. Bez toga će brzo dobiti jaram kao Slovenija.

 A najhitnije  u tome je organizovanje izbeglica. Povratak na KiM nije samo lična stvar. To je njihova obaveza. Dosta je srbovanja sa distance i gledanja kako se preostali Srbi na KiM herojski bore!

 

Stevan Mirkovic, general u penziji, 26.6.2009

     

Web magazin KOMUNISTI    Optimizovano za rezoluciju 800x600. CP 1250.